Paljonko tarvitset lainaa?

Hae markkinoiden edullisinta pikaluottoa tästä!

Esim. 1000 euron laina alkaen 15 € / kk.

Halpa pikaluotto heti tilille

Täytä hakemus

1. Täytä lainahakemus (3min)

Tutustu lainatarjouksiin

2. Tutustu lainatarjoukseen

Nosta rahat tilille

3. Nosta rahat tilillesi

Halpa pikaluotto löytyy vertailemalla

Halpa pikaluotto on juuri sellainen, joka täyttää lainatarpeesi, on oikeankokoinen, eikä maksa liikoja. Se, mikä on liikaa on aina lainahakijan päätettävissä. Asiakkaamme arvostavat nopeita lainoja, jotka ovat järkevästi hinnoiteltuja. Halvat pikaluotot voivat olla mitä tahansa, kuitenkin yleisesti alle 30% vuosikorolla myönnettäviä pieniä vakuudettomia luottoja.

Halvat pikaluotot myönnetään aina riskiperusteisesti. Näin ollen joudut aina täyttämään lainahakemuksen, jotta näet millä korolla lainaa oikeasti myönnetään. Pelkkiä nettisivuja selailemalla et halpoja lainoja löydä – markkinointitekstit vilisevät pelkkiä katteettomia tarjouksia.

Edullisin pikaluotto netistä

Edullisin pikaluotto netistä, esimerkiksi 1000 euron luotto vuodeksi, myönnetään noin 15% korolla. Vakuudettomia lainoja myönnetään aina yli 10% korolla. Pienet alle 5000 euron lainat eivät ole kannattavia lainatuotteita tätä alemmilla korkotasoilla.

Vertaile edullinen pikaluotto sivuillamme. Vältät kalleimmat lainat nopeasti vilkaisemalla lainataulukkoamme, jossa kaikki lainat on selvästi listattuna pienimmästä kuukausierästä alkaen

Halpaa lainaa helposti ja nopeasti

Pikaluottovertailu auttaa löytämään edullisen lainan

Pikaluottovertailu on luotu sinua varten, jotta juuri sinä voit löytää edullisen ja helpon lainan. Et tarvitse mitään liitteitä tai verkkopankkitunnuksia hakiessasi ja vertaillessasi lainoja palvelussamme. Kokeile, valitse laina-aika ja sopiva lainasumma, näet heti luottovertailun tulokset.

Vertaa lainoja huolellisesti ennen päätöksen tekemistä. Viiden minuutin vertailu paljastaa heti mistä kannattaa lainata ja kenen lainatuote kannattaa jättää valitsematta. Vertailussamme voit jäsennellä lainoja kuukausierän, myöntäjien ja lainasummien mukaisesti. Muutamalla klikkauksella voit järjestellä lainat edullisimmasta kalleimpaan. Eikä maksa mitään.

Halpa pikaluotto netistä

Onko halpaa pikaluottoa oikeasti olemassa?

Kyllä on, halpaa pikaluottoa etsiessä sinun on vain ymmärrettävä, mitä lainaltasi haluat. Lainasumma ja laina-aika vaikuttavat oleellisesti lainan kustannuksiin. Jos tiedät haluavasi vaikkapa viiden tuhannen euron lainan kolmeksi vuodeksi, löydät monta halpaa pikaluottoa noin 10-15% korolla. Mikäli haluat juuri joustolainan, josta teet haluamiasi nostoja, vertaile joustoluottoja. Jos taas tiedät että tärkein kriteeri on kertaluonteisuus ja helposti ymmärrettävä lainatuote – valitse kertalaina ja vertaile samoja tuotteita keskenään.

Ymmärrys siitä, mitä todella tarvitsee on ensiarvoista, jotta osaa vertailla oikeita tuotteita omiin tarpeisiin. Näin jäsentelemällä lainoja halvimman vaihtoehdon löytäminen helpottuu huomattavasti. Ethän halua nostaa liian isoa lainaa tai liian pientä, jota ei sitten voikaan korottaa jäkikäteen.

Halvin laina helposti ja nopeasti?

Halvin pikaluotto helposti nopeasti viiden minuutin luottovertailulla. 

Usein kysyttyä pikaluotoista

Lue lisäohjeita pikalainan hakemiseen

Voit hakea pikaluottoa, mikäli olet:

  • Yli 20-vuotias.
  • Luottotietosi ovat kunnossa.
  • Sinulla ei ole avoimia vakuudettomia luottoja, joissa on maksamattomia eriä.
  • Olet asunut vähintään 2 vuotta Suomessa ja sinulla on pysyvä osoite Suomessa, kun haet lainaa.

Kyllä saat rahat heti tilillesi, mikäli sait positiivisen luottopäätöksen, tunnistauduit verkkopankkitunnuksilla, hyväksyit lainaehdot ja käytit hakemuksellasi jonkin yleisein suomalaisen pankin pankkitiliä.

Valitettavasti lainaa ilman vakuuksia voi hakea vain, mikäli luottotiedot ovat kunnossa.

Voit hakea pikaluottoja 24h vuorokaudessa. Tarkista aina halumasi pankin tarjouksen tiedoista, miten heidän asiakaspalvelunsa on avoinna. Mikäli olet pankille uusi asiakas, voi lainasi käsittelyssä olla vielä manuaalisia vaiheita, jotka tehdään pankin asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Halpaa pikaluottoa voi saada sen verran, mitä omilla luottotiedoilla ja hakemuksen tiedoilla lainayhtiö on valmis myöntämään. 

Täytä siis hakemus ja katso itse millä korolla ja millä kriteereillä lainaa myönnetään edullisesti.

Palvelun tuottaa Leadout Oy, joka on välittänyt kuluttajalainoja ilman vakuuksia vuodesta 2013. Teemme yhteistyötä Suomen suurimpien nettipankkien ja luottolaitosten kanssa. 

Voit huoletta käyttää palvelua, kaikki yhteydet ovat salattuja ja tietosi ovat aina turvassa!