Paljonko tarvitset lainaa?

Hae markkinoiden edullisinta pikaluottoa tästä!

Esim. 1000 euron laina alkaen 15 € / kk.

Hae lainalimiittiä heti - helposti suoraan netistä!

Täytä hakemus

1. Täytä lainahakemus (3min)

Tutustu lainatarjouksiin

2. Tutustu lainatarjoukseen

Nosta rahat tilille

3. Nosta rahat tilillesi

Lainalimiitti on joustavampi tapa lainata

Lainalimiitti on joustava laina, jossa sinulle myönnetään tietyn suuruinen lainasumma esim. 2100 euroa, mutta sinä itse pystyt päättämään, kuinka paljon tuosta lainasummasta nostat tilillesi kerrallaan. Voit nostaa lainaa tarpeidesi mukaan tilillesi.

Ota huomioon, että lainayhtiöstä riippuen ensimmäisen nostosi jälkeiset nostot voivat olla joko ilmaisia tai sinun pitää maksaa jokaisesta nostosummasta prosentuaalinen osuus. Jos käytät limiittiäsi pieniä summia kerrallaan, niin silloin kannattaa ottaa limiittilaina, jossa ei peritä kuluja nostoista. Jos käytät isomman summan kerrallaan ja sinulla ei ole tarkoitus tehdä usein nostoja, niin silloin tällä kululla ei ole väliä.

Lainalimiitissä on se hyvä puoli, että myönnetty lainasumma pysyy aina saman suuruisena, joten voit nostaa lisää lainaa aina myönnettyyn lainasummaan asti, kun olet maksanut lainaasi takaisin.

Sinä päätät itse kuinka paljon nostat limiittiä tilillesi

Lainalimiitit ovat suosittuja lainatuotteita

Lainalimiitit alkoivat yleistyä vuoden 2013 jälkeen, jolloin hallitus asetti korkokaton alle 2000 euron lainoille. Tämän jälkeen lainalimiittejä alkoi ilmestyä lainayhtiöiden sivuille uusiksi tuotteiksi. Limiittilainoja on melkein yhtä monta erilaista kuin on lainojen tarjoajaakin. Vertaile siis erilaiset lainalimiitit keskenään, ennen kuin otat joustavan lainan käyttöösi.

Kuluton ensilaina – Limiittiluotto on tehty houkuttelevaksi

Moni limiittilainoja tarjoava yritys myöntää ”tutustumisetuna” ilmaisia ensilainoja, josta asiakkaan ei tarvitse maksaa korkoja, eikä kuluja. Ensilainoja saa yleensä 100 eurosta lähtien ja suurimmat summat ovat 2000 euroa. Lainan pystyy nostamaan tililleen ilman nostokuluja ja yleensä näihin lainoihin saa 30 päivästä 60 päivään korotonta maksuaikaa.

Jos sinulla on tiedossa, että tarvitset vain lyhytaikaista rahoitusta ja pystyt maksamaan lainan takaisinmääräajassa, niin limiittilaina on erinomainen tapa rahoittaa lyhyen ajan kassavajausta. Jos et kuitenkaan pysty maksamaan lainaa takaisin ilmaisella ajanjaksolla, niin laina muuttuu lainaehtojen mukaiseksi ja siitä aletaan perimään normaaleja kuluja. Tässä tapauksessa normaali vakuudeton kulutusluotto saattaa tulla edullisemmaksi.

Limiitti on joustava laina ajasta riippumatta

Limiitti mahdollistaa myös lainan noston tilillesi silloin kuin se ei olisi normaalisti mahdollista. Sinun tarvitsee tehdä vain limiittisi ensinosto klo 7 ja 23 välisenä aikana, niin voit tehdä lisänostoja tilillesi ajasta ja paikasta riippumatta.

Limiittitili auttaa sinua nostamaan helposti lisälainaa tilillesi tai jotkin yhtiöt tarjoavat myös mahdollisuutta tehdä lisänostoja, jolloin saat myös lainaa tekstiviestillä. Sinun ei ole mahdollista saada pikavippiä yöllä, mutta limiittilainasi nostoja ei kellonaika estä.

Hae limiittilaina heti käyttöösi

Sinun on helppo saada limiittilaina heti käyttöösi, kun olet tehnyt lainahakemuksen limiitille. Hakemuksen täyttäminen vie muutaman minuutin ja saat välittömästi lainapäätöksen. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain päättää, millaisen summan haluat nostaa ensimmäiseksi tilillesi.

Limiittilaina kokemukset - asiakkaidemme käyttötarpeita lainalle

Limiittilaina kokemukset ovat olleet palvelumme kautta pääasiassa positiivia. Joustava luotto on tuonut taloudellista liikkumavaraa ihmisille, jotka sitä ovat kaivanneet.

Tosin limiitti voi olla huono ratkaisu, jos sinulla on jo useita olemassa olevia lainoja ja limiittilaina toimii viimeisenä laastarina. Tässä tapauksessa ihmiset voivat arvioida väärin maksukykynsä ja lisäävät vain limiitillä velkataakkaansa.

Asiakkaidemme kokemukset limiittilainoista ovat olleet erittäin positiivisia.

Mikä on limiittilaina?

Limiittilaina on joustava vakuudeton laina, joka myönnetään suoraan netin kautta. Limiittejä myöntää noin 20 pankkia ja luottolaitosta Suomessa. Pikaluotto.net edustaa yli 20 pankkia, jotka kaikki haluavat kilpailla juuri sinun rahoitustarpeeseen vastaamisesta!

Usein kysyttyä limiittilainoista

Lue lisäohjeita limiitin hakemiseen

Voit hakea limiittiluottoa, mikäli olet:

  • Yli 20-vuotias.
  • Luottotietosi ovat kunnossa.
  • Sinulla ei ole avoimia vakuudettomia luottoja, joissa on maksamattomia eriä.
  • Olet asunut vähintään 2 vuotta Suomessa ja sinulla on pysyvä osoite Suomessa, kun haet lainaa.

Kyllä saat rahat heti tilillesi, mikäli sait positiivisen luottopäätöksen, tunnistauduit verkkopankkitunnuksilla, hyväksyit lainaehdot ja käytit hakemuksellasi jonkin yleisein suomalaisen pankin pankkitiliä. Saat aina valita itse, kuinka paljon nostat rahaa tilillesi.

Valitettavasti lainaa ilman vakuuksia voi hakea vain, mikäli luottotiedot ovat kunnossa.

Voit hakea limiittiä 24h vuorokaudessa. Tarkista aina haluamasi pankin tarjouksen tiedoista, miten heidän asiakaspalvelunsa on avoinna. Mikäli olet pankille uusi asiakas, voi lainasi käsittelyssä olla vielä manuaalisia vaiheita, jotka tehdään pankin asiakaspalvelun aukioloaikoina. Jatkossa voit tehdä limiittilainasta nostoja 24/7.

Limiittiluotot ovat vakuudettomia lainoja, jotka myönnetään täysin lainahakemuksen tiedoilla. Emme siis etukäteen osaa sanoa, paljonko lainaa voi saada. 

Täytä lainahakemus limiittilainalle ja näet heti paljonko lainaa voit saada.

Palvelun tuottaa Leadout Oy, joka on välittänyt kuluttajalainoja ilman vakuuksia vuodesta 2013. Teemme yhteistyötä Suomen suurimpien nettipankkien ja luottolaitosten kanssa. 

Voit huoletta käyttää palvelua, kaikki yhteydet ovat salattuja ja tietosi ovat aina turvassa!