Paljonko tarvitset lainaa?

Hae markkinoiden edullisinta pikaluottoa tästä!

Esim. 1000 euron laina alkaen 15 € / kk.

Hae 5000€ pikaluotto heti - helposti suoraan netistä!

Täytä hakemus

1. Täytä lainahakemus (3min)

Tutustu lainatarjouksiin

2. Tutustu lainatarjoukseen

Nosta rahat tilille

3. Nosta rahat tilillesi

5000€ laina heti tilille

Hae 5000€ laina pikaluottona heti tilillesi Pikaluotto.netin avulla. Täytä lyhyt nettihakemus ja saat heti useita lainatarjouksia, joiden korot ovat markkinoiden alhaisimpia.  Voit tämän jälkeen vertailla lainoja suoraan online-palvelussamme. Valitse sinulle sopivin luotto muutamalla hiiren klikkauksella! 

5000e laina maksetaan tilille, kun olet tunnistautunut pankkitunnuksilla ja vahvistanut luottoehdot. Mikäli käytät OP:n, Dansken, Säästöpankin, Suupohjan Osuuspankin tai Nordean tiliä, maksetaan rahat aina heti pankin sisällä suoraan tilillesi. Mikäli käytät jonkin toisen pankin tililä, kannattaa aina tarkistaa, että kyseisellä pankilla on ulosmaksu tili tässä pankissa. 

Kaikki pikaluotot maksetaan tilille viimeistään yhden pankkipäivän kuluessa. 

Lainaa netistä 5000 euroa edullisesti ja nopeasti

Lainaa 5000 euroa netistä sillä hetkellä kun tarve on suurin. Pikaluotto.netin avulla saat aina kilpailukykyisen koron luotollesi.

Pikaluotto.net on , erikoistunut kilpailuttamaan netin pikalainat, saat näin markkinoiden keskitasoa edullisempia lainoja!

5000 e lainojen korot alkavat palvelussamme noin 10%:sta. Saat lainatarjoukset heti, ei odottelua, ei ylimääräisiä prosesseja. Hakemuksen täyttämisestä rahojen tilitykseen lyhimmillään 15 minuutissa!

Pikaluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa!

Lainaa 5000 € ilman vakuuksia ja takaajia

Lainaa 5000 € ilman vakuuksia ja takaajia kilpailukykyisellä korolla. Palvelussamme välitettävät lainat ovat vakuudettomia lainoja, jotka myönnetään suoraan netin välityksellä. Edustamamme nettipankit eivät tarvitse luottosi vakuudeksi muuta kuin moitteettomat luottotiedot ja oikein ja rehellisesti täytetyt hakemuksen tiedot.

Vakuudettomat 5000 euron lainat myönnetään täysin annetuilla hakemustiedoilla. Pankki tekee luottopäätöksen täysin antamiesi lainahakemustietojen perusteella. Hakijan hakemukselle antamat tiedot määrittävät lainatarjouksen koron ja lopullisen positiivisen luottopäätöksen.

Kulutusluottovertailu säästää rahaa

Kulutusluottovertailu jo 5000 euron lainasummilla säästää vuodessa pitkän pennin. Lainavaihtoehtoja on useita ja pankkien korot vaihtelevat suuresti. Tämän lisäksi lainanhakija ei välttämättä ole tutustunut markkinoiden lainatuotteiden koko kirjoa, eikä tiedosta minkälaisen lainan tarvitsee.

Lainavertailu auttaa hahmoittamaan erot kertalainan ja kulutusluoton välillä. Hakijan on helppo nähdä minkälainen laina vastaa juuri omiin tarpeisiin mahdollisimman hyvin. Online-palvelumme auttaa hahmoittamaan lainasummien väliset erot ja kuukausierät, löydät lainan joka mahtuu talouteesi mahdollisimman kivuttomasti.

Mikä on 5000 € pikaluotto?

Pikaluotto on pieni vakuudeton laina, joka myönnetään suoraan netin kautta. 5000 euron pikaluottoja myöntää noin 20 pankkia ja luottolaitosta Suomessa. Pikaluotto.net edustaa yli 20 pankkia, jotka kaikki haluavat kilpailla juuri sinun rahoitustarpeeseen vastaamisesta!

Pikalainat ja pikaluotot lainatyypeittäin

Joustolainaa
Joustolaina on pikaluotto, joka perustuu luottorajaan, jota käytetään samalla tavalla kuin luottokorttia. Hae joustolainaa, kun haluat joustavan luoton, josta teet haluamiasi täsmänostoja.
Lue lisää tästä
Kertalainaa
Kertaluotto pikaluottona on yleisesti ottaen pieni, noin 500€ - 5000€ laina. Kertalainaa lyhennetään tasaerin. Kertaluotolla on alkupäivä ja loppupäivä, toisin kuin joustolainalla. Kertalainalla on aina sama kuukausierä!
Lue lisää tästä

Usein kysyttyä pikaluotoista

Lue lisäohjeita pikalainan hakemiseen

Voit hakea pikaluottoa, mikäli olet:

  • Yli 20-vuotias.
  • Luottotietosi ovat kunnossa.
  • Sinulla ei ole avoimia vakuudettomia luottoja, joissa on maksamattomia eriä.
  • Olet asunut vähintään 2 vuotta Suomessa ja sinulla on pysyvä osoite Suomessa, kun haet lainaa.

Kyllä saat rahat heti tilillesi, mikäli sait positiivisen luottopäätöksen, tunnistauduit verkkopankkitunnuksilla, hyväksyit lainaehdot ja käytit hakemuksellasi jonkin yleisein suomalaisen pankin pankkitiliä.

Valitettavasti lainaa ilman vakuuksia voi hakea vain, mikäli luottotiedot ovat kunnossa.

Voit hakea pikaluottoja 24h vuorokaudessa. Tarkista aina halumasi pankin tarjouksen tiedoista, miten heidän asiakaspalvelunsa on avoinna. Mikäli olet pankille uusi asiakas, voi lainasi käsittelyssä olla vielä manuaalisia vaiheita, jotka tehdään pankin asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Pikaluotot ovat vakuudettomia lainoja, jotka myönnetään täysin lainahakemuksen tiedoilla. Emme siis etukäteen osaa sanoa, paljonko lainaa voi saada. 

Täytä lainahakemus pikaluotolle ja näet heti paljonko lainaa voit saada.

Palvelun tuottaa Leadout Oy, joka on välittänyt kuluttajalainoja ilman vakuuksia vuodesta 2013. Teemme yhteistyötä Suomen suurimpien nettipankkien ja luottolaitosten kanssa. 

Voit huoletta käyttää palvelua, kaikki yhteydet ovat salattuja ja tietosi ovat aina turvassa!