Paljonko tarvitset lainaa?

Hae markkinoiden edullisinta pikaluottoa tästä!

Esim. 1000 euron laina alkaen 15 € / kk.

Hae kertaluotto heti - helposti suoraan netistä!

Täytä hakemus

1. Täytä lainahakemus (3min)

Tutustu lainatarjouksiin

2. Tutustu lainatarjoukseen

Nosta rahat tilille

3. Nosta rahat tilillesi

Kertaluotto

Kertaluotto on nykyaikainen pieni kulutusluotto lyhyellä maksuajalla jolla katetaan ehkä yllättävä meno tai osa lomamatkasta. Näitä pieniä kertaluottoja haetaan nykyään melkein aina netistä. Pankit tarjoavat myös asiakkailleen samanlaisia luottoja, mutta itse hakuprosessi on melkein aina mutkikkaampi kun netin lainafirmoilla. Pankkien lainahakemus on useimmiten pidempi ja käsittelyssä voi kestää parikin päivää. Pankista voi myös saada pienempää vakuudellista lainaa. Vakuudellisen luoton ehdot ovat usein paremmat kuin vakuudettoman ja korko on usein myös matalampi.

Kertaluoton hakeminen

Kertaluoton hakeminen kannattaa siis aina aloittaa netin puolelta, jos pankkisi ei ota vastaan hakemuksia netin kautta. Netistä tulet löytämään kaikenlaisia kertaluottoja ja kertalainoja. Kaikki luottovaihtoehdot olisi hyvä käydä läpi ennen kuin lähetät hakemuksen lainafirmalle. Huomaathan, että lainojen esimerkkilaskelmissa mainittu korko on vain esimerkki. Oman koron saat selville vasta kun olet hakenut kertaluottoa. Luoton korko selviää vasta tässä vaiheessa, koska lainafirman täytyy ensin laskea luokituksesi hakemuksen perusteella. Laskelmissa käytetty esimerkkikorko on usein pienempi kuin oma korkotasosi. Pikaluotoissa ja kertaluotoissa on monessa tapauksessa korkeampi korko kuin pitempiaikaisissa lainoissa.

Mikä on pikaluotto?

Kertalainaa hakiessa on hyvä miettiä, miten löytäisi luoton jossa olisi matalin korko. Voit aina käydä kaikki lainafirmat läpi ja täyttää hakemus jokaisella sivulla. Huomaat kuitenkin nopeasti, että hakemusten täyttäminen tulee viemään koko päivän. Jos haluat nopeasti löytää halvimman kertaluoton, suosittelemme että käytät lainanvälittäjän palveluja. Lainanvälittäjät auttavat heitä, jotka haluavat löytää mahdollisimman halvan lainan helposti. Näin lainanvälittäjä toimii:

 1. Aloita kertaluoton hakeminen lainanvälittäjän sivulla valitsemalla summa ja takaisinmaksuaika
 2. Täytä hakemus huolellisesti ja lähetä se välittäjälle
 3. Luotonvälittäjä lähettää hakemuksesi eteenpäin lainafirmoille ja odottaa heidän vastauksia
 4. Siirryt lähetyksen jälkeen välittäjän sivulle, missä saat lainatarjoukset eteesi
 5. Voit rauhassa käydä tarjouksia läpi ja valita niistä parhaan
 6. Viimeistele hakemus vielä verkkopankkitunnusten avulla lainafirman prosessissa
 7. Saat tämän jälkeen kertaluoton tilillesi

Voit myös kohdassa 5 jättää vertailun kesken ja palata vertailemaan tarjouksia kun kaikki lainafirmat ovat antaneet vastauksensa. Jos et löydä sopivaa lainaa, voit peruttaa hakemuksesi suoraan välittäjän sivuilla.

kertaluotto

Usein kysyttyä kertaluotoista

Lue lisäohjeita pikalainan hakemiseen

Voit hakea kertaluottoa, mikäli olet:

 • Yli 20-vuotias.
 • Luottotietosi ovat kunnossa.
 • Sinulla ei ole avoimia vakuudettomia luottoja, joissa on maksamattomia eriä.
 • Olet asunut vähintään 2 vuotta Suomessa ja sinulla on pysyvä osoite Suomessa, kun haet lainaa.

Kyllä saat rahat heti tilillesi, mikäli sait positiivisen luottopäätöksen, tunnistauduit verkkopankkitunnuksilla, hyväksyit lainaehdot ja käytit hakemuksellasi jonkin yleisein suomalaisen pankin pankkitiliä.

Valitettavasti lainaa ilman vakuuksia voi hakea vain, mikäli luottotiedot ovat kunnossa.

Voit hakea kertaluottoja 24h vuorokaudessa. Tarkista aina halumasi pankin tarjouksen tiedoista, miten heidän asiakaspalvelunsa on avoinna. Mikäli olet pankille uusi asiakas, voi lainasi käsittelyssä olla vielä manuaalisia vaiheita, jotka tehdään pankin asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Kertaluotot ovat vakuudettomia lainoja, jotka myönnetään täysin lainahakemuksen tiedoilla. Emme siis etukäteen osaa sanoa, paljonko lainaa voi saada. 

Täytä lainahakemus kertaluotolle ja näet heti paljonko lainaa voit saada.

Palvelun tuottaa Leadout Oy, joka on välittänyt kuluttajalainoja ilman vakuuksia vuodesta 2013. Teemme yhteistyötä Suomen suurimpien nettipankkien ja luottolaitosten kanssa. 

Voit huoletta käyttää palvelua, kaikki yhteydet ovat salattuja ja tietosi ovat aina turvassa!