Paljonko tarvitset lainaa?

Hae markkinoiden edullisinta pikaluottoa tästä!

Esim. 1000 euron laina alkaen 15 € / kk.

Hae 300€ lainaa heti - helposti suoraan netistä!

Täytä hakemus

1. Täytä lainahakemus (3min)

Tutustu lainatarjouksiin

2. Tutustu lainatarjoukseen

Nosta rahat tilille

3. Nosta rahat tilillesi

Saa joustolaina heti käyttöösi

300 euron laina on palvelumme yksi suosituimmista lainatuotteista. Tämä summa sattuu olemaan myös Risicumin uusille asiakkaille tarjoama ilmainen ensinosto. Tuo kuitenkin vaatii sen, että haet heidän joustolainaa. Jos haluat lainaa 300 € kiinteällä maksuajalla täytyy sinun turvautua pikaluottoon tai kertalainaan. Jos valitse kertaluonteisin lainan, saat siihen maksuaikaa maksimissaan 30 päivää. Joustolainan maksuaika on avoin, koska viimeinen eräpäivä määräytyy sinun takaisinmaksutahdin mukaan. Jos maksat aina vain minimilyhennyksiä, voit saada jopa 4-6 kuukauden maksuajan.

Miten on mahdollista saada joustolaina heti tilille?

300 euron lainaa saa heti tilille jos perustietosi ovat kunnossa ja sinulla on puhtaat luottotiedot. Tähän vaikuttaa myös missä pankissa sinulla on tili. Jos käytät yleisimpien pankkien tiliä, saat rahat tilillesi melkein heti. Maksut saman pankin tileillä siirtyvät aina parissa sekunnissa ja maksu toiseen pankkiin voi kestää 1-2 päivää. Näinä paivinä maksut pankkien välillä siirtyvät joskus jopa saman päivän aikana, jos esim. teet noston aamulla on sinulla rahat tilillä viimeistään illalla. Muista myös täyttää hakemus huolellisesti. Hutiloiden täytetty hakemus voi joutua manuaalikäsittelyyn jos siinä on epäseslvyyksiä, joten kannattaa tarkistaa hakemus ennen lähetystä.

Joustolaina on laina, joka joustaa tarpeidesi mukaan

Lainaa 300 euroa heti hakeville haluamme myös vinkata Pikaluotto.net -palvelusta. Jos et jaksa etsiä jokaista lainafirmaa joka tarjoaa 300 euron lainaa, voit saada apua meiltä! Riittää että täytät lyhyen hakemuksemme, niin lähetämme sinulle sähköpostitse listan sopivista lainafirmoista. Jos tarjolla on normaalia pikaluottoa, lähetämme myös tämän sinulle. Nykyisin suurin osa lainafirmoista haluaa myöntää sinulle joustolainaa jotta voit tehdä tulevaisuudessa uusia nostoja ilman uutta lainahakemusta. Laina ei sovi niille jotka haluavat pienen lainan kiinteällä maksuajalla. Joustolaina sopii kuitenkin jos olet esim. lähdössä matkalle ja haluat mukaasi varakassan. Voit hakea joustolainaa ennen matkaa, mutta sinun ei tarvitse tehdä nostoja heti. Jos huomaat matkalla tarvitsevasi lisää rahaa tilillesi, voit kätevästi tehdä noston suoraan tekstiviestillä.

Muista siis tarkistaa mitkä lainafirmat tarjoavat ilmaisia ensinostoja, ennen kuin lähdet hakemaan lainaa. Risicumin tarjoama 300 euroa sopii sinulle, jos tiedät että voit maksaa koko summan takaisin 30 päivän kuluttua. Jos haluat sanoa irti joustolainasi tämän jälkeen, ilmoitat siitä vain asiakaspalveluun.

Usein kysyttyä pikaluotosta

Lue lisäohjeita joustoluoton hakemiseen

Voit hakea pikaluottoa, mikäli olet:

  • Yli 20-vuotias.
  • Luottotietosi ovat kunnossa.
  • Sinulla ei ole avoimia vakuudettomia luottoja, joissa on maksamattomia eriä.
  • Olet asunut vähintään 2 vuotta Suomessa ja sinulla on pysyvä osoite Suomessa, kun haet lainaa.

Kyllä saat rahat heti tilillesi, mikäli sait positiivisen luottopäätöksen, tunnistauduit verkkopankkitunnuksilla, hyväksyit lainaehdot ja käytit hakemuksellasi jonkin yleisein suomalaisen pankin pankkitiliä.

Valitettavasti lainaa ilman vakuuksia voi hakea vain, mikäli luottotiedot ovat kunnossa.

Voit hakea pikaluottoja 24h vuorokaudessa. Tarkista aina halumasi pankin tarjouksen tiedoista, miten heidän asiakaspalvelunsa on avoinna. Mikäli olet pankille uusi asiakas, voi lainasi käsittelyssä olla vielä manuaalisia vaiheita, jotka tehdään pankin asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Pikaluotot ovat vakuudettomia lainoja, jotka myönnetään täysin lainahakemuksen tiedoilla. Emme siis etukäteen osaa sanoa, paljonko lainaa voi saada. 

Täytä lainahakemus pikaluotolle ja näet heti paljonko lainaa voit saada.

Palvelun tuottaa Leadout Oy, joka on välittänyt kuluttajalainoja ilman vakuuksia vuodesta 2013. Teemme yhteistyötä Suomen suurimpien nettipankkien ja luottolaitosten kanssa. 

Voit huoletta käyttää palvelua, kaikki yhteydet ovat salattuja ja tietosi ovat aina turvassa!