Paljonko tarvitset lainaa?

Hae markkinoiden edullisinta pikaluottoa tästä!

Esim. 1000 euron laina alkaen 15 € / kk.

Uusi pikaluotto netistä edullisesti

Täytä hakemus

1. Täytä lainahakemus (3min)

Tutustu lainatarjouksiin

2. Tutustu lainatarjoukseen

Nosta rahat tilille

3. Nosta rahat tilillesi

Uusi pikaluotto aiempaa edullisemmin

Uusi pikaluotto voi olla selvästi edullisempi kuin vanha pikalaina, varsinkin jos laina on korkeakorkoinen pikavippi. Myös pikaluotot on järkevä kilpailuttaa aika-ajoin. Ajatuksena pienen lainan kilpailuttaminen voi olla erikoinen, mutta Suomen lainamarkkinoilla on useita lainatoimijoita joiden lainatuotteet ovat selvästi keskimääräistä pikaluottoa kalliimpia. Vältät nämä ansat tekemällä nopean ja helpon kilpailutuksen Pikaluotto.net palvelussa.

Uudet pikaluotot vuonna 2019 ja 2020 ovat selvästi edullisempia uuden korkokattolain voimaantullessa. Lainojen korot ja palkkiot on rajoitettu muutamiin satoihin euroihin myös isommissa lainoissa. Näin ollen vanhaan kulutusluottoon verrattuna, jossa voi olla 15€ tilinhoitomaksut ja korkeat avauskustannukset sekä yli 20% korko, uusi pikaluotto voi tuoda selviä kuukausittaisia säästöjä.

Uudet pikaluotot – uudet lainapaikat

Uudet pikaluotot ja uudet lainapaikat on helpointa vertailla nimenomaan kilpailuttamalla. Viimeisimpinä markkinoille tulleet uudet lainapaikat eivät useinkaan tarjoa markkinoiden edullisinta korkoa. Kilpailun kiristyessä markkinoilletulo vaikeutuu. Alalla jo toimivat luottoyhtiöt myöntävät yleisesti edullisempia luottoja. Syynä on usein vakiintuneiden pankkien toimivammat luotonmyöntökriteerit, joita on käytännössä testattu. Tämän seurauksena vakiintuneiden pankkien uudet pikaluotot myönnetään yleensä riskiperusteisin hinnoin. Riskiperusteinen hinnoittelu tarkoittaa sitä, että hinta vaihtelee hakijan tietojen perusteella. Uudet lainapaikat markkinoivat usein alhaisilla hinnat alkaen tarjouksilla, mutta vähäisen lainadatan perusteella halvimpia pikaluottoja ei saa juuri kukaan.

Kilpailuttamalla uudet lainapaikata ja uudet pikaluotot näet heti keneltä saat luoton järkevimmillä lainaehdoilla.

Uusi pikaluotto ilman vakuuksia heti tilille

Uuden pikaluoton hakijan muistisäännöt

Hakiessasi uutta pikaluottoa, muista nämä muistisäännöt:

  • Uudet pikaluotot on syytä kilpailuttaa – alhaiset ilmoitetut korot eivät ole tae edullisesta myönnetystä lainasta.
  • Vakiintuneilta pankeilta saa yleensä paremman riskiperusteisen hinnan lainalle.
  • Kilpailuttamalla pikaluotot näet heti yli 20 pankin lainatarjouksen ja vältät markkinoiden kalleimmat lainat.
  • Uusi pikaluotto myönnetään joko kertalainana tai joustolainana. Mieti kumpi sopii paremmin tarpeisiisi.
  • Vältä pikaluottoa, jonka nimellinen korko on yli 25%:a. Kilpailuttamalla saat aina edullisemman.
Pikaluotto uusi

Parhaat uudet lainat netistä

Netin parhaat uudet lainat perustuvat aina juuri sinun omiin lainatarpeisiin. Hae sellaista lainaa, joka on oikeankokoinen, soveltuu lainan käyttötarpeeseen mahdollistamalla jatkuvat nostot tai olemalla kertaluonteinen ja tasaeräinen. Tiedostamalla minkälaista pikaluottoa tarvitset, osaat valita markkinoiden parhaan lainan.

Parhaat lainat sisältävät usein ominaisuuksia, joilla lainatarvetta voi myöhemmin tarkentaa. Lainaa voi korottaa, eräpäivää voi siirtää tai sopivina kuukausina asiakas voi hyödyntää lyhennysvapaan kuukauden. Kilpailuttamalla näet heti, mikä lainatuote mahdollistaa minkäkin toimenpiteen.

Mistä uusi pikaluotto?

Kokeile palveluamme ja anna meidän hakea sinulle uusi pikaluottotarjous. Klikkaile haluamasi summa ja laina-aika ja katso saamasi tarjoukset.

Usein kysyttyä uusista pikaluotoista

Lue lisäohjeita pikalainan hakemiseen

Näet kaikki uudet lainapaikat heti kun olet valinnut summan ja laina-ajan.

Saat rahat heti tilillesi, mikäli sait positiivisen luottopäätöksen, tunnistauduit verkkopankkitunnuksilla, hyväksyit lainaehdot ja käytit hakemuksellasi jonkin yleisein suomalaisen pankin pankkitiliä.

Valitettavasti lainaa ilman vakuuksia voi hakea vain, mikäli luottotiedot ovat kunnossa.

Voit hakea uusia pikaluottoja 24h vuorokaudessa. 

Muista kuitenkin, että vanha maksamaton lainaerä todennäköisesti hylkää uuden pikavipin hakemisen.

Se selviää vain täyttämällä lainahakemuksen. Kaikki lainat myönnettään hakemuksen tietojen perusteella, joten etukäteen ei voida sanoa millä korolla tai minkäkokoista lainaa voit saada.

Palvelun tuottaa Leadout Oy, joka on välittänyt kuluttajalainoja ilman vakuuksia vuodesta 2013. Teemme yhteistyötä Suomen suurimpien nettipankkien ja luottolaitosten kanssa. 

Voit huoletta käyttää palvelua, kaikki yhteydet ovat salattuja ja tietosi ovat aina turvassa!