Paljonko tarvitset lainaa?

Hae markkinoiden edullisinta pikaluottoa tästä!

Esim. 1000 euron laina alkaen 15 € / kk.

Hae lainaa 1000 euroa - helposti suoraan netistä!

Täytä hakemus

1. Täytä lainahakemus (3min)

Tutustu lainatarjouksiin

2. Tutustu lainatarjoukseen

Nosta rahat tilille

3. Nosta rahat tilillesi

Lainaa 1000 euroa ilman takaajia ja vakuuksia

Lainaa 1000 euroa helposti, vaivattomasti ja vertaile samalla, mistä saisit 1000 euroa pienimmällä korolla. Vaikka sinulla on tarpeen hakea lainaa 1000 nopeasti, niin aina kannattaa käyttää muutama hetki eri lainavertailuun, sillä kilpailuttamalla lainasi voit säästää helposti merkittävän summan joka kuukausi ja lainan kokonaiskustannukset ovat pienemmät kuin ne olisivat ilman kilpailutusta.

Lainaa 1000 euroa heti - pikaluoton saat nopeasti

Voit hakea lainaa 1000 euroa heti, sillä olemme listanneet lainayhtiöitä, joiden kautta saat lainan mahdollisimman nopeasti. Jotta saat tehtyä ja täytettyä lainahakemuksen sujuvasti, niin sinun kannattaa ottaa esille myös pankkitunnukset, joita voit käyttää tunnistautumiseen sähköisesti.

Lainaa 1000 heti tilille - miten saan rahat nopeammin ja varmemmin

Lainaa 1000 saat heti tilille, kun täytät lainahakemuksen ohjeiden mukaisesti ja seuraat sinulle annettuja ohjeita. Kun haet 1000 e lainaa, niin et tarvitse välttämättä mitään liitteitä lainahakemuksesi tueksi vaan voit antaa esim. kertaluontoisen luvan tulotietojesi sähköiseen varmistukseen, jolloin tililtäsi varmistetaan tulosi ja se että sinulle jää kuukausittain riittävä summa rahaa, jotta voit selviytyä lainanhoitokuluista.

Lainaa 1000 € - valitse sopiva laina tarkoitukseesi

Jos haet lainaa 1000 €, niin millainen laina sopisi sinulle parhaiten? Tämä riippuu paljon siitä, mikä lainan tarpeesi on. Jos haet pientä summaa lyhyeksi ajaksi, niin pikaluotto on paras ratkaisu sinulle. Toistuvaan 1000 € lainan tarpeeseen kannattaa harkita joustolainaa, jonka avulla voit tehdä useita nostoja tililtä, eikä sinun tarvitse tehdä aina uutta lainahakemusta. Isompaa summaa varten kätevin laina on vakuudeton kulutusluotto, jonka voit saada myös usealta pikaluottoa tarjoavalta yritykseltä.

Lainaa 1000 e – mihin tarkoitukseen rahaa lainataan

Palvelumme käyttäjien rahantarpeet vaihtelevat ja lainaa on käytetty myös moneen eri käyttötarkoitukseen. Yleensä haetaan lainaa 1000 e, jos tarvitaan rahaa esimerkiksi rikkoutuneen kodinkoneen korjaamiseen tai uuden ostamiseen. Lainasummana 1000 e on ollut myös suosittu auton yllättäviin korjauskuluihin tai jos auto ei olekaan mennyt katsastuksesta läpi ja autoa varten tarvitseekin yllättävää korjausrahaa.

Mikä on pikaluotto?

Pikaluotto on pieni vakuudeton laina, joka myönnetään suoraan netin kautta. Pikaluottoja myöntää noin 20 pankkia ja luottolaitosta Suomessa. Pikaluotto.net edustaa yli 20 pankkia, jotka kaikki haluavat kilpailla juuri sinun rahoitustarpeeseen vastaamisesta!

Usein kysyttyä pikaluotoista

Lue lisäohjeita pikalainan hakemiseen

Voit hakea pikaluottoa, mikäli olet:

  • Yli 20-vuotias.
  • Luottotietosi ovat kunnossa.
  • Sinulla ei ole avoimia vakuudettomia luottoja, joissa on maksamattomia eriä.
  • Olet asunut vähintään 2 vuotta Suomessa ja sinulla on pysyvä osoite Suomessa, kun haet lainaa.

Kyllä saat rahat heti tilillesi, mikäli sait positiivisen luottopäätöksen, tunnistauduit verkkopankkitunnuksilla, hyväksyit lainaehdot ja käytit hakemuksellasi jonkin yleisein suomalaisen pankin pankkitiliä.

Valitettavasti lainaa ilman vakuuksia voi hakea vain, mikäli luottotiedot ovat kunnossa.

Voit hakea pikaluottoja 24h vuorokaudessa. Tarkista aina halumasi pankin tarjouksen tiedoista, miten heidän asiakaspalvelunsa on avoinna. Mikäli olet pankille uusi asiakas, voi lainasi käsittelyssä olla vielä manuaalisia vaiheita, jotka tehdään pankin asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Pikaluotot ovat vakuudettomia lainoja, jotka myönnetään täysin lainahakemuksen tiedoilla. Emme siis etukäteen osaa sanoa, paljonko lainaa voi saada. 

Täytä lainahakemus pikaluotolle ja näet heti paljonko lainaa voit saada.

Palvelun tuottaa Leadout Oy, joka on välittänyt kuluttajalainoja ilman vakuuksia vuodesta 2013. Teemme yhteistyötä Suomen suurimpien nettipankkien ja luottolaitosten kanssa. 

Voit huoletta käyttää palvelua, kaikki yhteydet ovat salattuja ja tietosi ovat aina turvassa!