Paljonko tarvitset lainaa?

Hae markkinoiden edullisinta pikaluottoa tästä!

Esim. 1000 euron laina alkaen 15 € / kk.

Hae joustolainaa heti - helposti suoraan netistä!

Täytä hakemus

1. Täytä lainahakemus (3min)

Tutustu lainatarjouksiin

2. Tutustu lainatarjoukseen

Nosta rahat tilille

3. Nosta rahat tilillesi

Saa joustolaina heti käyttöösi

Joustolainan saat nopeasti ja edullisesti tilillesi sivujemme avulla. Pystyt vertailemaan nopeasti eri joustolainaa tarjoavia lainayhtiöitä ja täytät sivujemme kautta lainahakemuksen, jonka ansiosta voit saada rahat tilillesi muutamassa minuutissa.

Miten on mahdollista saada joustolaina heti tilille?

Joustolaina on mahdollista saada heti tilille, kun sinulle on tehty positiivinen luottopäätös. Jos sinulla pankkitili jossain yleisimmistä suomalaisista pankeista, niin rahat siirretään nostosi jälkeen viipymättä tilillesi, joillekin pienempien pankkien tileille voi esiintyä viivettä siirrossa, jolloin saat rahasi viimeistään muutaman arkipäivän kuluessa.

Joustolaina on laina, joka joustaa tarpeidesi mukaan

Joustolaina toimii lainana samalla tavalla kuin esim. luottokortti. Sinulle myönnetään tietyn suuruinen lainasumma, josta voit tehdä nostoja aina oman tarpeesi mukaan.

Sinun ei tarvitse hakea joustolainaa uudestaan, vaan aina nostaa lainaa uudestaan sinulle myönnettyyn lainarajaan asti. Näin sinun on mahdollista nostaa tilillesi lisää rahaa heti kun olet pystynyt lyhentämään lainaasi.

Jos otat joustolainan, niin kannattaa pyrkiä siihen, että pystyisit maksamaan lainaa takaisin tietyn suunnitelman mukaisesti. Jos jatkuvasti lisänostoja joustotililtäsi, kun olet saanut maksettua lainaasi takaisin, niin sinulle ei jää lainan tarjoamaa joustovaraa äkillisiä kuluja varten.

Joustolainat ovat yleisiä tuotteita joustavaan rahoitukseen

Joustolainat ovat olleet yleisinä lainatuotteina jo vuodesta 2013 asti ja ovat vakiinnuttaneet paikkansa lainoina muiden joukossa. Joustolainoissa on hyvää se, että voi aina käyttää lainaa myönnettyyn summaan asti, jolloin sinun ei tarvitse välttämättä hakea uutta lainaa, jos sinulla on jo olemassa oleva joustolainatili.

Halvin joustolaina löytyy aina vertailemalla

Vertaile joustolainoja aina kun haet lainaa. Jos haluat tietää, mikä on halvin joustolaina sinulle, niin sinun tulee vertailla useita eri joustolainaa tarjoavia yrityksiä ja heidän lainatuotteitaan. Ensimmäiseksi hakutuloksissa vastaan tullut lainayhtiö ei todennäköisesti tarjoa edullisinta lainaa sinulle, vaan sinun tulee vertailla monta joustolainaa keskenään, jotta saat selkeämmän kuvan, mikä laina tulisi halvimmaksi.

Edullisin joustolaina sopii parhaiten lainatarpeeseesi

Edullisin joustolaina voi vaihdella tarpeesi mukaan. Jos tarvitset vaikka 2000 euron lainan, mutta voit maksaa lainan takaisin 60 päivän sisällä, niin silloin voit saada jopa koko lainasi täysin kuluitta ja koroitta. Jos lainatarpeesi on pidemmälle ajalle ja sinun täytyy tehdä useita nostoja tilillesi, niin välttämättä tällainen hyvältä kuulostava ensinosto ei olekaan sinulle edullisin joustolaina.

Jos lainatarpeesi on jatkuvaa ja teet useita nostoja tilillesi, niin lainan koron lisäksi sinun kannattaa kiinnittää huomiota siihen millaista palkkiota limiitin myöntänyt yritys perii sinulta jokaisesta nostosta. Joissain limiittilainoissa ei ole ollenkaan nostopalkkiota ja toisissa nostopalkkio voi olla esimerkiksi 5 – 15 % nostetusta summasta.

Joustoluotto
Joustolaina joustaa tarpeesi mukaan.

Mikä on joustolaina?

Joustoluotto on joustava vakuudeton laina, joka myönnetään suoraan netin kautta. Joustolainoja myöntää noin 20 pankkia ja luottolaitosta Suomessa. Pikaluotto.net edustaa yli 20 pankkia, jotka kaikki haluavat kilpailla juuri sinun rahoitustarpeeseen vastaamisesta!

Usein kysyttyä joustolainoista

Lue lisäohjeita joustoluoton hakemiseen

Voit hakea joustoluottoa, mikäli olet:

  • Yli 20-vuotias.
  • Luottotietosi ovat kunnossa.
  • Sinulla ei ole avoimia vakuudettomia luottoja, joissa on maksamattomia eriä.
  • Olet asunut vähintään 2 vuotta Suomessa ja sinulla on pysyvä osoite Suomessa, kun haet lainaa.

Kyllä saat rahat heti tilillesi, mikäli sait positiivisen luottopäätöksen, tunnistauduit verkkopankkitunnuksilla, hyväksyit lainaehdot ja käytit hakemuksellasi jonkin yleisein suomalaisen pankin pankkitiliä.

Valitettavasti lainaa ilman vakuuksia voi hakea vain, mikäli luottotiedot ovat kunnossa.

Voit hakea pikaluottoja 24h vuorokaudessa. Tarkista aina halumasi pankin tarjouksen tiedoista, miten heidän asiakaspalvelunsa on avoinna. Mikäli olet pankille uusi asiakas, voi lainasi käsittelyssä olla vielä manuaalisia vaiheita, jotka tehdään pankin asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Joustoluotot ovat vakuudettomia lainoja, jotka myönnetään täysin lainahakemuksen tiedoilla. Emme siis etukäteen osaa sanoa, paljonko lainaa voi saada. 

Täytä lainahakemus pikaluotolle ja näet heti paljonko lainaa voit saada.

Palvelun tuottaa Leadout Oy, joka on välittänyt kuluttajalainoja ilman vakuuksia vuodesta 2013. Teemme yhteistyötä Suomen suurimpien nettipankkien ja luottolaitosten kanssa. 

Voit huoletta käyttää palvelua, kaikki yhteydet ovat salattuja ja tietosi ovat aina turvassa!