Paljonko tarvitset lainaa?

Hae markkinoiden edullisinta pikaluottoa tästä!

Esim. 1000 euron laina alkaen 15 € / kk.

Lainaa 20000€ ilman vakuuksia

Täytä hakemus

1. Täytä lainahakemus (3min)

Tutustu lainatarjouksiin

2. Tutustu lainatarjoukseen

Nosta rahat tilille

3. Nosta rahat tilillesi

Lainaa 20000 € netistä parhailla ehdoilla

Lainaa 20000 € netistä edullisesti, parhailla ehdoilla ilman viiveitä. Miten tämä on mahdollista? Pikaluotto.net vertailee kaikki netin vakuudettomat lainat, jotta sinä voit tehdä järkevän valinnan ja nostaa edullisimman luoton. Miten tämä toimii? Olemme luoneet verkkosivun, joka hakee kaikkien suomalaisten lainayhtiöiden lainatuotteiden kuukausierät asiakkaamme haluamalle summalle.

Lainaa 20000 euroa helposti ja nopeasti vertailemalla saman laina-ajan lainojen kuukausieriä keskenään. Maksuerien pienuusjärjestys kertoo nopeasti, mistä sinun kannattaa lainata. Kokeile vertailua, se ei maksa sinulle mitään ja olet muutamassa minuutissa viisaampi vakuudettomien lainojen kulujen osalta.

Lainaa 20000 euroa heti tilille

20000 euron lainan pääasiallinen nostokriteeri ei ole lainan ulosmaksun nopeus. Saat 20000 euroa heti tilille, mikäli sait pankilta lainatarjouksen, olet ilmoittanut tulosi hakemukselle oikein ja pystyt ne varmentamaan. Yksikään pankki ei halua maksua viivyttää, mikäli olet heille sopiva asiakas. Yhteistyöpankkimme maksavat luottoja maksimissaan yhden pankkipäivän viiveellä.

20000 euron lainaa ei myönnetä ilman tarkkaa tulojen tarkistamista. Iso kulutusluotto vaatii tuekseen kaiken mahdollisen vakuuden asiakkaan maksukyvystä. Älä siis aloita lainanhakemusta huolimattomasti, tarkista, että kaikki antamasi tiedot ovat oikein ja että sinulla tulojesi varmentamiseksi vaadittavat dokumentit.

Näitä vinkkejä kannattaa ehdottomasti seurata jos haluat käyttää suurempaa lainasummaa lainojen järjestelyyn. Silloin hakemukseen täytyy myös lisätä kaikkien nykyisten lainojen tiedot, jotta lainanmyöntäjä näkee että haluat maksaa vanhat lainat pois uuden lainan avulla. Näinä päivinä lainanmyöntäjä tarjoavat usein alhaisemman koron kuin sinun tämänhetkiset lainanmyöntäjät. Jos sinulla on pikaluottoja monenkin vuoden takaa, kannattaa lainoja ehdottomasti järjestellä uudelleen. 

Pikaluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa!

Mistä paras 20000 euron laina?

Lainaa 20000 euroa heti, jos tiedät millaisen lainatuoteen haluat ja tiedät että 20000e on juuri oikea summa. Liian ison lainan nostaminen osoittautuu äkkiä kalliiksi. Nosta aina niin pieni laina kuin varmasti tarvitset.

No, mistä löydät sen parhaan 20000e lainan? Ainoa oikea vastaus on kilpailutus. Kilpailuttamalla ison luoton, näet muutamassa minuutissa ja täysin ilmaiseksi markkinahinnat luotoille. Elämssä ei ole ilmaisia lounaita, mutta tämän lähemmäksi sellaista et pääse. 5% ero nimelliskorossa tekee 20000 € lainassa 1000€ korkokuluja vuodessa – siis satasen kuussa. Anna meidän säästää sinun rahojasi!

Pikaluottovertailua tehokkaasti kilpailuttamalla

Pikaluottovertailu on parasta tehdä kilpailuttamalla lainat nettipalvelussa, Pikaluotto.netissä. Laitamme välittömästi yli 20 pankkia töihin, kilpailemaan sinun lainasti. Pikaluottojen vertailu onnistuu tämän jälkeen nopeasti samasta paikasta. Jokainen tarjottu luotto perustuu juuri hakijan tietoihin, mukana ei ole hinnat-alkaen tarjouksia, jotka hakiessa eivät olekaan totta. 

Vertaile pikaluottoja läpinäkyvästi ja helposti online-palvelussamme. Aloita pikaluottovertailu täyttämällä lainahakemus ja laittamalla verkkopankit töihin!

Mikä on pikaluotto?

Pikaluotto on vakuudeton laina, joka myönnetään netin välityksellä. Pikalainoja myöntää noin 20 pankkia ja rahoituslaitosta pelkästään Suomessa. Palvelumme edustaa yli 20 pankkia, jotka kaikki haluavat kilpailla juuri sinun lainatarpeesi vastaamisesta!

Pikalainat ja pikaluotot lainatyypeittäin

Joustolainaa
Joustolaina on pikaluotto, joka perustuu luottorajaan, jota käytetään samalla tavalla kuin luottokorttia. Hae joustolainaa, kun haluat joustavan luoton, josta teet haluamiasi täsmänostoja.
Lue lisää tästä
Kertalainaa
Kertaluotto pikaluottona on yleisesti ottaen pieni, noin 500€ - 5000€ laina. Kertalainaa lyhennetään tasaerin. Kertaluotolla on alkupäivä ja loppupäivä, toisin kuin joustolainalla. Kertalainalla on aina sama kuukausierä!
Lue lisää tästä

Usein kysyttyä pikaluotoista

Lue lisäohjeita pikalainan hakemiseen

Voit hakea pikaluottoa, mikäli olet:

  • Yli 20-vuotias.
  • Luottotietosi ovat kunnossa.
  • Sinulla ei ole avoimia vakuudettomia luottoja, joissa on maksamattomia eriä.
  • Olet asunut vähintään 2 vuotta Suomessa ja sinulla on pysyvä osoite Suomessa, kun haet lainaa.

Kyllä saat rahat heti tilillesi, mikäli sait positiivisen luottopäätöksen, tunnistauduit verkkopankkitunnuksilla, hyväksyit lainaehdot ja käytit hakemuksellasi jonkin yleisein suomalaisen pankin pankkitiliä.

Valitettavasti lainaa ilman vakuuksia voi hakea vain, mikäli luottotiedot ovat kunnossa.

Voit hakea pikaluottoja 24h vuorokaudessa. Tarkista aina halumasi pankin tarjouksen tiedoista, miten heidän asiakaspalvelunsa on avoinna. Mikäli olet pankille uusi asiakas, voi lainasi käsittelyssä olla vielä manuaalisia vaiheita, jotka tehdään pankin asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Pikaluotot ovat vakuudettomia lainoja, jotka myönnetään täysin lainahakemuksen tiedoilla. Emme siis etukäteen osaa sanoa, paljonko lainaa voi saada. 

Täytä lainahakemus pikaluotolle ja näet heti paljonko lainaa voit saada.

Palvelun tuottaa Leadout Oy, joka on välittänyt kuluttajalainoja ilman vakuuksia vuodesta 2013. Teemme yhteistyötä Suomen suurimpien nettipankkien ja luottolaitosten kanssa. 

Voit huoletta käyttää palvelua, kaikki yhteydet ovat salattuja ja tietosi ovat aina turvassa!