Paljonko tarvitset lainaa?

Hae markkinoiden edullisinta pikaluottoa tästä!

Esim. 1000 euron laina alkaen 15 € / kk.

Hae lainaa 100 euroa heti - helposti suoraan netistä!

Täytä hakemus

1. Täytä lainahakemus (3min)

Tutustu lainatarjouksiin

2. Tutustu lainatarjoukseen

Nosta rahat tilille

3. Nosta rahat tilillesi

Lainaa 100 euroa pikaluottona

100 euron laina on nykyään hyvinkin pieni laina. Ennen pikavippien korkokattoa, oli 100 euroa useimmiten haettu lainasumma. Lakimuutoksen jälkeen 100 euron pikaluotot ovat kuitenkin melkein kaikki kadonneet. Aiemmin lainaa 100 euroa sai heti tilille saman päivän aikana. Riitti kun lähetti tekstiviestin oikeilla tiedoilla oikeaan numeroon, niin sai rahat suoraan tilille. Tämä johti kuitenkin petostapauksiin, jossa ihmiset haki toisten nimissä lainaa omalle tililleen. Tämä johti lopulta lakimuutokseen jossa pakotettiin lainafirmat käyttämään vahvaa tunnistautumista aina uusille hakijoille. Jos olit vanha asiakas ja käytit samoja hakemustietoja kuin ennen, oli tekstiviestillä hakeminen vielä mahdollista.

Moni lainafirma tarjoaa vielä 100 euron pikaluottoja

Lainaa 100 euroa saa vieläkin heti, jos sille on tarvetta. Lainafirmoja jotka tarjoavat lainaa 100 € pikaluottona, ei enää ole montaa. Vuoden 2013 lakimuutoksen jälkeen tullut korkokatto ovat tehneet pienet lainat kannattomattomiksi. Jotkut näitä kuitenkin tarjoavat, mutta nämä firmat tarjoavat ensisijaisesti muita lainatuotteita. Jos haet lainaa 100 e netistä, tarjotaan sinulle melkein aina joustolainaa. Uusille asiakkaille joustolaina voi olla houkutteleva vaihtoehto, koska ensimmäinen nosto on uudelle asiakkaalle usein ilmainen.

100 euron laina vaatii usein tililuoton avaamista

100 euron joustolainaa saa nykyään melkein jokaiselta lainafirmalta. Joustolainan myötä sinulle avataan 2000 euron tililuotto josta voit tehdä nostoja tilillesi. Joustolainaa toimii samalla lailla kuin luottokortti, mutta korttimaksujen sijaan rahaa nostetaan luottotililtä omalle pankkitilille. Joustolainan tililuoton avaamisesta ei peritä maksuja. Maksat lainasta vain jos teet nostoja omalle pankkitilille. Lainafirmat haluaisivat että asiakas aina ottaisi joustolainan pikaluoton sijaan. Jos asiakas haluaa tulevaisuudessa tehdä uusia nostoja, onnistuu se suoraan tekstiviestillä. Asiakkaan ei siis tarvitse täyttää kokonaan uutta hakemusta.

100 euron laina – näin haet lainan

100 euron lainalle löytyy siis pari vaihtoehtoa, jos olet hakemassa vähän pienempää lainaa. Jos olet varma siitä, että tarvitset vain pienen lainan kuukaudeksi käyttöön kannattaa sinun etsiä edullinen pikaluotto netistä. Saat silloin rahan tilille nopeasti kuukauden maksuajalla. Jos haluat 100 € lainan joustavalla maksuajalla ilmaiseksi, kannattaa sinun miettiä joustolainan hakemista. Jos tiedät maksavasi lainan pois kuukauden sisään, voi joustolainan ilmainen ensinosto olla edullisin vaihtoehto. Tililuoton voi sulkea tämän jälkeen.

100 euron laina

Usein kysyttyä pikaluotoista

Lue lisäohjeita joustoluoton hakemiseen

Voit hakea pikaluoton, mikäli olet:

  • Yli 20-vuotias.
  • Luottotietosi ovat kunnossa.
  • Sinulla ei ole avoimia vakuudettomia luottoja, joissa on maksamattomia eriä.
  • Olet asunut vähintään 2 vuotta Suomessa ja sinulla on pysyvä osoite Suomessa, kun haet lainaa.

Kyllä saat rahat heti tilillesi, mikäli sait positiivisen luottopäätöksen, tunnistauduit verkkopankkitunnuksilla, hyväksyit lainaehdot ja käytit hakemuksellasi jonkin yleisein suomalaisen pankin pankkitiliä.

Valitettavasti lainaa ilman vakuuksia voi hakea vain, mikäli luottotiedot ovat kunnossa.

Voit hakea pikaluottoja 24h vuorokaudessa. Tarkista aina halumasi pankin tarjouksen tiedoista, miten heidän asiakaspalvelunsa on avoinna. Mikäli olet pankille uusi asiakas, voi lainasi käsittelyssä olla vielä manuaalisia vaiheita, jotka tehdään pankin asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Pikaluotot ovat vakuudettomia lainoja, jotka myönnetään täysin lainahakemuksen tiedoilla. Emme siis etukäteen osaa sanoa, paljonko lainaa voi saada. 

Täytä lainahakemus pikaluotolle ja näet heti paljonko lainaa voit saada.

Palvelun tuottaa Leadout Oy, joka on välittänyt kuluttajalainoja ilman vakuuksia vuodesta 2013. Teemme yhteistyötä Suomen suurimpien nettipankkien ja luottolaitosten kanssa. 

Voit huoletta käyttää palvelua, kaikki yhteydet ovat salattuja ja tietosi ovat aina turvassa!