Paljonko tarvitset lainaa?

Hae markkinoiden edullisinta pikaluottoa tästä!

Esim. 1000 euron laina alkaen 15 € / kk.

Hae 200 euron laina heti - helposti suoraan netistä!

Täytä hakemus

1. Täytä lainahakemus (3min)

Tutustu lainatarjouksiin

2. Tutustu lainatarjoukseen

Nosta rahat tilille

3. Nosta rahat tilillesi

Lainaa 200 euroa pikaisesti tilille

200 euron lainaa saa kätevästi heti tilille jos tekee hakemuksen netissä. Pankista saa harvemmin pikaluottoa haettua, vaikka esim. POP Pankki on lähtenyt näitä myöntämään. Omasta pankista voi aina kysyä onko heillä tarjota pientä luottoa, mutta useimmiten heiltä saa vain suurempia kertalainoja tai asuntolainaa. Netistä löytyy vielä firmoja jotka tarjoavat lainaa 200 € lyhyellä maksuajalla. Vuoden 2013 lakimuutos lopetti periaatteessa pikaluotot, mutta jotkut tarjoavat näitä vielä. Usein asiakkaalle tarjotaan limiittilainaa, vaikka tarvetta olisi vain pienelle summalle.

Joustolainan ilmainen 200 euron ensinosto

Lainaa 200 e hakeville limiittilaina on hyvä vaihtoehto. Limiittiä hakiesssa sinulle avataan 2000+ euron luottotili josta voit tehdä sinulle sopivia nostoja. Eli jos nostat vain 200 euroa, maksat vain tästä summasta korkoa ja kuluja. Limiittilainassa ei ole tiettyä eräpäivää milloin koko laina täytyy maksaa takaisin. Lainaa täytyy kuitenkin aina lyhentää joka kuukausi ja viimeinen maksupäivä muuttuu aina sen mukaan kun maksat lainaa takaisin. Jos maksat minimilyhennystä joka kuukausi, saat maksaa lainaa takaisin pitkään. Maksuaika pitenee entisestään jos teet uusia nostoja. Tämä in suurin ero pikaluoton ja joustolainan välillä. Pikaluotossa on selvempi maksuaikataulu, mutta limiittilainan viimeinen maksupäivä on aina auki jos nostoja tekee tasaisin väliajoin.

200 euron lainan hakeminen lainavälittäjän avulla

200 euron pikaluottoa hakiessa kannattaa myös pitää mielessä markkinoilta löytyvät lainanvälittäjät. Nämä välittäjät ottavat vastaan hakemuksesi ja lähettävät sen eteenpäin lainafirmoille. Tällä tavalla sinun ei tarvitse käydä täyttämässä kaikki lainafirmojen hakemusta. Välittäjän avulla pääset helposti alkuun jos haluat kätevän tavan katsoa mihin hintaan saisi lainaa. Välittäjältä saat taulukon suoraan missä näet lainafirmojen tarjoukset. Jos et löydä sopivaa tarjousta, voit aina jättää hakemuksen kesken. Lainanvälittäjän käyttäminen ei maksa sinulle senttiäkään.

Miten hakea 200 euron lainaa?

Pikaluotto.net avulla löydät markkinoiden edullisimmat 200 euron lainat. Riittää että täytät meidän lyhyen hakemuslomakkeen ja valitse siitä haluamasi summa. Lähetämme sinulle tämän jälkeen listan lainafirmoista jotka tarjoavat juuri tätä summaa. Lähetämme myös listan joustolainoista jotka tarjoavat ilmaista ensilainaa. Voit valita näistä sinulle sopivan lainafirman, jos löydät semmoisen listastamme.

200 euron laina

Usein kysyttyä pikaluotoista

Lue lisäohjeita joustoluoton hakemiseen

Voit hakea pikaluottoja, mikäli olet:

  • Yli 20-vuotias.
  • Luottotietosi ovat kunnossa.
  • Sinulla ei ole avoimia vakuudettomia luottoja, joissa on maksamattomia eriä.
  • Olet asunut vähintään 2 vuotta Suomessa ja sinulla on pysyvä osoite Suomessa, kun haet lainaa.

Kyllä saat rahat heti tilillesi, mikäli sait positiivisen luottopäätöksen, tunnistauduit verkkopankkitunnuksilla, hyväksyit lainaehdot ja käytit hakemuksellasi jonkin yleisein suomalaisen pankin pankkitiliä.

Valitettavasti lainaa ilman vakuuksia voi hakea vain, mikäli luottotiedot ovat kunnossa.

Voit hakea pikaluottoja 24h vuorokaudessa. Tarkista aina halumasi pankin tarjouksen tiedoista, miten heidän asiakaspalvelunsa on avoinna. Mikäli olet pankille uusi asiakas, voi lainasi käsittelyssä olla vielä manuaalisia vaiheita, jotka tehdään pankin asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Pikaluotot ovat vakuudettomia lainoja, jotka myönnetään täysin lainahakemuksen tiedoilla. Emme siis etukäteen osaa sanoa, paljonko lainaa voi saada. 

Täytä lainahakemus pikaluotolle ja näet heti paljonko lainaa voit saada.

Palvelun tuottaa Leadout Oy, joka on välittänyt kuluttajalainoja ilman vakuuksia vuodesta 2013. Teemme yhteistyötä Suomen suurimpien nettipankkien ja luottolaitosten kanssa. 

Voit huoletta käyttää palvelua, kaikki yhteydet ovat salattuja ja tietosi ovat aina turvassa!