Paljonko tarvitset lainaa?

Hae markkinoiden edullisinta pikaluottoa tästä!

Esim. 1000 euron laina alkaen 15 € / kk.

Vippi netistä - heti tilille

clipboard

1. Täytä lainahakemus (3min)

analytics

2. Tutustu lainatarjoukseen

check

3. Nosta rahat tilillesi

Vippi on pieni pikaluotto

Vippi on pieni pikaluotto, jonka voi hakea ilman minkäänlaisia vakuuksia suoraan netistä tilille. Vippi, pikaluotto tai pikavippi tarkoittaa käytännössä samaa. Yleisesti lainasummat vaihtelevat muutamasta sadasta eurosta pariin tuhanteen euroon.

Hae vippiä Pikaluotto.net sivustolta ja katso millä korolla lainaa myönnetään juuri sinulle. Todennäköisesti korko on reilusti alle 20%:a!

Vippi heti tilille

Vippi maksetaan heti tilille lähes aina. Muutaman sadan euron arvoinen pikaluotto tarvitsee tuekseen vain kunnossa olevat luottotiedot ja tarkasti täytetyt lainan hakijan tiedot. Hakemukselle tulee täyttää jonkin ison suomalaisen pankin tilitiedot, jotta pankkien välisiä viiveitä ei tilityksessä tule. 

Pikavippien korot alkavat palvelussamme noin 15%:sta. Mikäli haet yli 1000 euron vippiä, lähtevät korot yleisesti noin 10%:sta. Saat lainatarjouksen aina heti, ei koskaan odottelua, eikä ylimääräisiä prosesseja. Hakemuksen täyttämisestä rahojen tilitykseen lyhimmillään 15 minuutissa!

Hae vippi helposti ja nopeasti!

Halvin vippi vertailemalla

Halvin vippi löytyy vertailemalla pieniä lainoja ja niiden ominaisuuksia. Edullisen vipin erottaa paitsi edullisesti nimelliskorosta, myös pienistä kiinteistä kustannuksista. Halpaa lainaa hakiessa kannattaa muistaa, että lainatarjoukset eivät aina ole totta. Kilpailuttamalla lainan saat varmasti juuri sinun tiedollasi myönnettäviä lainatarjouksia, ei hinnat-alkaen esimerkkejä, jotka osoittautuvat virheellisiksi lainaa nostettaessa.

Edullinen vippi määräytyy oman käyttötarkoituksen ja -tavan mukaisesti. Mikäli tiedät tarvitsevasi edullista lainaa kattaaksesi arjen pieniä menoja, voi joustolaina olla järkevin lainatuote. Jos taas yksinkertaisuus ja helppous ovat keskeisiä lainakriteereitä, voi olla paras valita kertalaina. 

Vertaila vippejä ja katso itse, minkälainen laina sopii juuri sinun tilanteeseesi ja valitse paras laina!

Mikä on vippi?

Vippi on vakuudeton laina, joka haetaan muutamassa minuutissa suoraan tilille. Laina myönnetään lainanhakijan tiedoilla, luottotietoja vastaan. Vippi on helppo lainatuote hallita ja käyttää. 

Vippiä maksetaan takaisin muutamissa kuukausierissä tai joustoluoton lyhennyksinä. Kertalainassa on aina samansuuruinen erä, joustolainaa maksat takaisin jollakin lainaehdoissa sovitulla lyhennysprosentilla nostetusta lainapääomasta. 

Vipit ovat noin 100€ – 5000 euron lainoja, 3kk – 5 vuoden maksuajalla. Tätä isommat laina mielletään kulutusluotoiksi ja niiden myöntöprosesseissa on eroja tavanomaisiin pikavippeihin verrattuna. Isommissa vipeissä tarkistetaan lainanhakijan tulotiedot ja pyydetään luottotarjouksen tueksi erilaisia liitteitä.

Pikavipit ja pikaluotot lainatyypeittäin

Joustolainaa
Joustolaina on pikaluotto, joka perustuu luottorajaan, jota käytetään samalla tavalla kuin luottokorttia. Hae joustolainaa, kun haluat joustavan luoton, josta teet haluamiasi täsmänostoja.
Lue lisää tästä
Kertalainaa
Kertaluotto pikaluottona on yleisesti ottaen pieni, noin 500€ - 5000€ laina. Kertalainaa lyhennetään tasaerin. Kertaluotolla on alkupäivä ja loppupäivä, toisin kuin joustolainalla. Kertalainalla on aina sama kuukausierä!
Lue lisää tästä

Usein kysyttyä vipeistä

Lue lisäohjeita pikalainan hakemiseen

Voit hakea pikaluottoa, mikäli olet:

  • Yli 20-vuotias.
  • Luottotietosi ovat kunnossa.
  • Sinulla ei ole avoimia vakuudettomia luottoja, joissa on maksamattomia eriä.
  • Olet asunut vähintään 2 vuotta Suomessa ja sinulla on pysyvä osoite Suomessa, kun haet lainaa.

Kyllä saat rahat heti tilillesi, mikäli sait positiivisen luottopäätöksen, tunnistauduit verkkopankkitunnuksilla, hyväksyit lainaehdot ja käytit hakemuksellasi jonkin yleisein suomalaisen pankin pankkitiliä.

Valitettavasti lainaa ilman vakuuksia voi hakea vain, mikäli luottotiedot ovat kunnossa.

Voit hakea pikaluottoja 24h vuorokaudessa. Tarkista aina halumasi pankin tarjouksen tiedoista, miten heidän asiakaspalvelunsa on avoinna. Mikäli olet pankille uusi asiakas, voi lainasi käsittelyssä olla vielä manuaalisia vaiheita, jotka tehdään pankin asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Pikaluotot ovat vakuudettomia lainoja, jotka myönnetään täysin lainahakemuksen tiedoilla. Emme siis etukäteen osaa sanoa, paljonko lainaa voi saada. 

Täytä lainahakemus pikaluotolle ja näet heti paljonko lainaa voit saada.

Palvelun tuottaa Leadout Oy, joka on välittänyt kuluttajalainoja ilman vakuuksia vuodesta 2013. Teemme yhteistyötä Suomen suurimpien nettipankkien ja luottolaitosten kanssa. 

Voit huoletta käyttää palvelua, kaikki yhteydet ovat salattuja ja tietosi ovat aina turvassa!