Paljonko tarvitset lainaa?

Hae markkinoiden edullisinta pikaluottoa tästä!

Esim. 1000 euron laina alkaen 15 € / kk.

Vippi netistä - heti tilille

Täytä hakemus

1. Täytä lainahakemus (3min)

Tutustu lainatarjouksiin

2. Tutustu lainatarjoukseen

Nosta rahat tilille

3. Nosta rahat tilillesi

Pieni pikavippi heti tilille

Vippi on pieni pikaluotto

Vippi on pieni pikaluotto, jonka voi hakea ilman minkäänlaisia vakuuksia suoraan netistä tilille. Vippi, pikaluotto tai pikavippi tarkoittaa käytännössä samaa. Yleisesti lainasummat vaihtelevat muutamasta sadasta eurosta pariin tuhanteen euroon.

Hae vippiä Pikaluotto.net sivustolta ja katso millä korolla lainaa myönnetään juuri sinulle. Todennäköisesti korko on reilusti alle 20%:a!

Vippi heti tilille

Vippi maksetaan heti tilille lähes aina. Muutaman sadan euron arvoinen pikaluotto tarvitsee tuekseen vain kunnossa olevat luottotiedot ja tarkasti täytetyt lainan hakijan tiedot. Hakemukselle tulee täyttää jonkin ison suomalaisen pankin tilitiedot, jotta pankkien välisiä viiveitä ei tilityksessä tule. Vipin saa nopeasti tilille vain jos sinulla on pankkitili samassa pankissa kuin lainanmyöntäjä. Onneksi lainanmyöntäjillä on kuitenkin aina tilit kaikissa isoissa pankeissa. Eli jos sinulla on tili Nordealla tai Osuuspankissa

Pikavippien korot alkavat palvelussamme noin 15%:sta. Mikäli haet yli 1000 euron vippiä, lähtevät korot yleisesti noin 10%:sta. Saat lainatarjouksen aina heti, ei koskaan odottelua, eikä ylimääräisiä prosesseja. Hakemuksen täyttämisestä rahojen tilitykseen lyhimmillään 15 minuutissa!

Hae vippi helposti ja nopeasti!

Halvin vippi vertailemalla

Halvin vippi löytyy vertailemalla pieniä lainoja ja niiden ominaisuuksia. Edullisen vipin erottaa paitsi edullisesti nimelliskorosta, myös pienistä kiinteistä kustannuksista. Halpaa lainaa hakiessa kannattaa muistaa, että lainatarjoukset eivät aina ole totta. Kilpailuttamalla lainan saat varmasti juuri sinun tiedollasi myönnettäviä lainatarjouksia, ei hinnat-alkaen esimerkkejä, jotka osoittautuvat virheellisiksi lainaa nostettaessa. Voit tehdä hakemuksen vipin kilpailuttajalle täysin ilmaiseksi, ilman että sitoudut mihinkään. Hakemus vie vain muutaman minuutin ja vastauksen saat yhtä nopeasti.

Edullinen vippi määräytyy oman käyttötarkoituksen ja -tavan mukaisesti. Mikäli tiedät tarvitsevasi edullista lainaa kattaaksesi arjen pieniä menoja, voi joustolaina olla järkevin lainatuote. Jos taas yksinkertaisuus ja helppous ovat keskeisiä lainakriteereitä, voi olla paras valita kertalaina. 

Vertaila vippejä ja katso itse, minkälainen laina sopii juuri sinun tilanteeseesi ja valitse paras laina! Hae lainaa kätevästi palvelumme avulla klikkaamalla tästä.

Mikä on vippi?

Vippi on vakuudeton laina, joka haetaan muutamassa minuutissa suoraan tilille. Laina myönnetään lainanhakijan tiedoilla, luottotietoja vastaan. Vippi on helppo lainatuote hallita ja käyttää. 

Vippiä maksetaan takaisin muutamissa kuukausierissä tai joustoluoton lyhennyksinä. Kertalainassa on aina samansuuruinen erä, joustolainaa maksat takaisin jollakin lainaehdoissa sovitulla lyhennysprosentilla nostetusta lainapääomasta. 

Vipit ovat noin 100€ – 5000 euron lainoja, 3kk – 5 vuoden maksuajalla. Tätä isommat laina mielletään kulutusluotoiksi ja niiden myöntöprosesseissa on eroja tavanomaisiin pikavippeihin verrattuna. Isommissa vipeissä tarkistetaan lainanhakijan tulotiedot ja pyydetään luottotarjouksen tueksi erilaisia liitteitä.

Vipin hakuprosessi: askeleittainen opas

Vipin hakeminen on kuin leivontareseptin seuraamista – helppoa, kunhan tiedät oikeat askeleet! Tässä yksinkertainen opas siitä, miten voit hakea vippiä:

 1. Valitse lainasumma ja laina-aika: Ensin päätät, paljonko rahaa tarvitset ja kuinka kauan haluat laina-ajan olevan. Vipit voivat vaihdella muutamasta sadasta eurosta jopa tuhansiin euroihin, ja takaisinmaksuaika voi olla muutamasta viikosta useisiin vuosiin.

 2. Täytä hakemus netissä: Seuraavaksi täytät hakemuksen netissä. Tässä vaiheessa sinulta kysytään henkilökohtaisia tietoja, kuten nimesi, osoitteesi ja tulosi. Hakemuksen täyttäminen on yleensä nopeaa ja yksinkertaista.

 3. Luottotietojen tarkistus: Kun olet lähettänyt hakemuksen, lainanantaja tarkistaa luottotietosi. Tämä on tärkeä vaihe, sillä lainaa ei yleensä myönnetä, jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä.

 4. Lainapäätös: Lainanantaja käsittelee hakemuksesi ja tekee lainapäätöksen. Jos kaikki on kunnossa, saat yleensä lainapäätöksen nopeasti – joskus jopa muutamassa minuutissa.

 5. Rahat tilillesi: Kun lainapäätös on myönteinen, rahat siirretään tilillesi. Useimmissa saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

 6. Lainan takaisinmaksu: Muista, että laina on maksettava takaisin sovitun aikataulun mukaan. Maksusuunnitelma kerrotaan sinulle lainasopimuksessa, ja on tärkeää noudattaa sitä välttääksesi lisäkuluja.

 7. Kysy, jos epäselvää: Jos sinulla on kysyttävää prosessista tai lainan ehdoista, älä epäröi ottaa yhteyttä lainanantajaan. He auttavat mielellään jos tarvitset apua tai neuvoja.

Muista, että vipin hakeminen on vastuullinen päätös. Varmista, että ymmärrät lainan ehdot ja että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa. Näin vipin hakeminen on sujuvaa ja turvallista!

Paras pikavippi löytyy usein netistä

Kuluttajaluottoja haetaan nykyään harvemmin enää suoraan pankista, koska netistä on nykyään helppo saada pikavippi heti tilille ilman vakuuksia tai takaajia. Vaikka vippejä ei mainosteta yhtä paljon kuin aiemmin, on näitä kuitenkin aina tarjolla melkein jokaisella lainanmyöntäjällä.

Netin kautta pikavippiä hakiessa saat rahat tilillesi nopeasti ja vaivattomasti. Lainaprosessi on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi: täytä hakemus netissä (lainasumma, laina-aika yms.), hyväksy ehdot, ja rahat siirtyvät tilillesi heti. Tämä helppous tekee netistä haetusta vipistä suositun vaihtoehdon, sillä perinteiset pankkilainat vaativat usein enemmän aikaa ja dokumentaatiota.

Netistä haettu pikavippi on joustava ratkaisu äkillisiin rahoitustarpeisiin, ja voit valita itsellesi sopivan lainasumman ja maksuaikataulun. Muista kuitenkin vertailla eri lainanantajien tarjouksia, jotta löydät itsellesi parhaiten sopivan ja edullisimman vaihtoehdon.

Paras pikavippi ilman vakuuksia tai takaajia

Paljonko pikavippi maksaa?

Pikavipin hinta määräytyy useiden tekijöiden perusteella, kuten lainasumman, laina-ajan ja korkoprosentin mukaan. Todellinen vuosikorko on tärkeä mittari, joka huomioi kaikki lainan kustannukset, kuten koron ja mahdolliset lisämaksut. Esimerkiksi pieni pikavippi voi maksaa muutaman prosentin korkoa, kun taas suuremmat lainasummat saattavat tulla edullisemmiksi korkoprosentiltaan.

On tärkeää huomioida, että lainanantajat voivat veloittaa myös muita kuluja, kuten avaus- tai tilinhoitomaksuja. Vertailemalla eri lainantarjoajien ehtoja ja kustannuksia voit löytää itsellesi sopivimman ja edullisimman pikavipin. Muista myös tarkistaa lainaehtojen mukaiset maksuaikataulut ja mahdolliset myöhästymismaksut. Tässä on myös hyvä muistaa, että pitkä laina-aika nostaa lainan kustannuksia.

Miten todellinen vuosikorko toimii vipin suhteen?

Todellinen vuosikorko on kuin “kaiken kattava hintalappu” lainalle. Se kertoo, paljonko laina todellisuudessa maksaa vuodessa prosentteina laskettuna. Tämä luku sisältää kaikki lainasta aiheutuvat kulut, kuten korot ja muut mahdolliset maksut.

Kuvitellaan, että otat 500 euron lainan, joka maksetaan takaisin 30 päivän kuluttua. Lainan korko on 8,13 euroa ja lisäksi tulee 5 euroa lainanhoitokuluja. Yhteensä maksat siis 13,13 euroa lainan kustannuksia. Kun lainan ja näiden kulujen summa lasketaan yhteen, saat kokonaismäärän 513,13 euroa.

Todellinen vuosikorko lasketaan tästä kokonaismäärästä. Vaikka laina-aika on vain kuukausi, todellinen vuosikorko kuvaa, paljonko laina maksaisi vuodessa, jos se olisi voimassa koko vuoden ja kaikki kulut pysyisivät samoina. Tässä tapauksessa todellinen vuosikorko on 20,5%. Se on siis korkeampi kuin pelkkä lainakorko (19,5%), koska se huomioi kaikki lainan kustannukset.

Todellinen vuosikorko on hyvä mittari lainojen vertailussa, koska se näyttää koko lainan hinnan yhdellä luvulla, jolloin voit helpommin verrata eri lainojen todellisia kustannuksia.

Pikavippi täytyy aina maksaa takaisin

Kun otat vippiä, on tärkeää muistaa, että pikavippi on sitoumus, joka täytyy aina maksaa takaisin sovitun aikataulun ja ehtojen mukaisesti. Vippi heti tilille -palvelu tarjoaa nopean ratkaisun rahoitustarpeisiisi, mutta lainanmaksun vastuullisuus on yhtä lailla tärkeää.

Lainan takaisinmaksu alkaa heti lainasumman siirtymisen jälkeen tilillesi. Laina-aika voi vaihdella muutamasta viikosta useisiin vuosiin, riippuen lainasummasta ja valitsemastasi lainatuotteesta. Laina-aikaa valitessasi, mieti huolellisesti, kuinka paljon voit maksaa kuukausittain. On tärkeää, että lainan takaisinmaksu ei kuormita talouttasi liikaa.

Pikavippi ilman vakuuksia on helppo ja nopea tapa saada rahat tilillesi, mutta se sisältää myös riskin. Jos et pysty maksamaan vipiä takaisin, se voi johtaa lisäkustannuksiin, kuten myöhästymismaksuihin ja korkeampaan korkoon. Tämä voi nostaa lainan todellista vuosikorkoa merkittävästi.

Muista aina lukea lainan ehdot huolellisesti ennen kuin täytät hakemuksen. Varmista, että ymmärrät kaikki lainaan liittyvät kustannukset, kuten korot ja mahdolliset lisämaksut. Näin voit välttää yllätykset lainan maksun aikana.

Kuluttajana sinulla on myös oikeus saada vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin lainanantajalta. Älä epäröi kysyä, jos jokin asia mietityttää. Vippiä hakiessasi, ota huomioon oma taloudellinen tilanteesi ja varmista, että voit maksaa lainan takaisin sovitussa ajassa. Näin varmistat, että pikavippi on sinulle turvallinen ja taloudellisesti järkevä valinta.

Vippi heti tilille

Pikavipit ja pikaluotot lainatyypeittäin

Joustolainaa

Joustolaina on pikaluotto, joka perustuu luottorajaan, jota käytetään samalla tavalla kuin luottokorttia. Hae joustolainaa, kun haluat joustavan luoton, josta teet haluamiasi täsmänostoja.
Lue lisää tästä

Kertalainaa

Kertaluotto pikaluottona on yleisesti ottaen pieni, noin 500€ - 5000€ laina. Kertalainaa lyhennetään tasaerin. Kertaluotolla on alkupäivä ja loppupäivä, toisin kuin joustolainalla. Kertalainalla on aina sama kuukausierä!
Lue lisää tästä

Usein kysyttyä vipeistä

Lue lisäohjeita pikalainan hakemiseen

Voit hakea pikaluottoa, mikäli olet:

 • Yli 20-vuotias.
 • Luottotietosi ovat kunnossa.
 • Sinulla ei ole avoimia vakuudettomia luottoja, joissa on maksamattomia eriä.
 • Olet asunut vähintään 2 vuotta Suomessa ja sinulla on pysyvä osoite Suomessa, kun haet lainaa.

Kyllä saat rahat heti tilillesi, mikäli sait positiivisen luottopäätöksen, tunnistauduit verkkopankkitunnuksilla, hyväksyit lainaehdot ja käytit hakemuksellasi jonkin yleisein suomalaisen pankin pankkitiliä.

Pikavippi maksetaan tilillesi heti kunhan hakemuksesi on hyväksytty. Suurin osa lainanmyöntäjistä hoitaa tämän nopeasti automaation avulla, joten parhaimmillaan voit saada vipin tilillesi noin 5 minuutissa.

Useimmiten sinun ei tarvitse lähettää liitteitä (esim. palkkakuittia tai verotuspäätöstä) jos haet vippiä. Jos lainanmyöntäjä ei voi varmistaa tulojasi eri rekistereiden kautta, voivat he pyytää sinulta lisäselvityksiä.

Valitettavasti lainaa ilman vakuuksia voi hakea vain, mikäli luottotiedot ovat kunnossa. Voit hakea lainaa vasta sitten kun sinulla on luottotiedot kunnossa. Voimme varmuudella sanoa, että et tule saamaan pikavippiä netistä ilman luottotietoja.

Voit hakea pikaluottoja 24h vuorokaudessa. Tarkista aina halumasi pankin tarjouksen tiedoista, miten heidän asiakaspalvelunsa on avoinna. Mikäli olet pankille uusi asiakas, voi lainasi käsittelyssä olla vielä manuaalisia vaiheita, jotka tehdään pankin asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Pikaluotot ovat vakuudettomia lainoja, jotka myönnetään täysin lainahakemuksen tiedoilla. Emme siis etukäteen osaa sanoa, paljonko lainaa voi saada. 

Täytä lainahakemus pikaluotolle ja näet heti paljonko lainaa voit saada.

Palvelun tuottaa Leadout Oy, joka on välittänyt kuluttajalainoja ilman vakuuksia vuodesta 2013. Teemme yhteistyötä Suomen suurimpien nettipankkien ja luottolaitosten kanssa. 

Voit huoletta käyttää palvelua, kaikki yhteydet ovat salattuja ja tietosi ovat aina turvassa!